Új karrier Magyarországon Európai Online Állásbörze 2018

2018. november 7.
Tájékoztatunk, hogy november 20-án kerül megrendezésre az EURES Hungary és a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat legnagyobb nemzetközi toborzási eseménye, az Új Karrier Magyarországon Európai Online Állásbörze 2018.

Az esemény fókuszába idén a külföldön élő magyar munkavállalók és fiatalok hazavonzása, a magyarországi munkaerőhiány enyhítése kerül. Az online börzén elsősorban az IT, a kommunikáció, a pénzügy, az építőipar, a gépjárműipar, a turizmus, az egészségügy, gyógyszer- és vegyipar, valamint a szolgáltatói szektor szabadon betölthető pozícióra pályázhatnak az álláskeresők.
A cégek számára az online állásbörze lehetőséget teremt arra, hogy gyakorlattal, idegennyelv-tudással rendelkező munkavállalókat találjanak, valamint a korábbinál nagyobb körben, az európai munkaerőpiacon is megszólítsanak potenciális álláskeresőket – mindezt ingyenesen, utazási-, regisztrációs vagy egyéb járulékos költségek nélkül.
A teljes sajtóhírt itt olvasható: ➡ https://nfsz.munka.hu/Lapok/eures_onborz.aspx
Az eseményről további információkat itt találhatók: ➡ https://eures.munka.hu/Lapok/eures_aktualis/eures_aktualis_ujkarrier.aspx?fbclid=IwAR3cs7HggwdQp1bSsQzuJ1XG6-dUXkHBsZkvB_CkiCpxR1L6Cmfr0YKUtcI
Az esemény Facebook oldalához itt lehet csatlakozni: ➡ https://www.facebook.com/events/2151191598452531/

Vissza a hírekhez