MEGHÍVÓ

2018. november 8.
MEGHÍVÓ A TOP-5.1.1-FE1-2016-00001 azonosítószámú projekt III. Műhelykonferenciájára

A Fejér Megyei Önkormányzat konzorciumi partnereivel - a Fejér Megyei Kormányhivatallal és az Echo Innovációs Műhellyel – „A foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” című projekt keretében immár harmadik alkalommal szervez műhelykonferenciát a megye polgármesterei, képző intézményei, foglalkoztatói, foglalkoztatáspolitikai szakemberei, gazdasági életének vezető szakemberei számára.
Ezúttal a műhelykonferencia vezértémája „Vállalati kapcsolattartás a munkaerőpiaci szolgáltatások tükrében”. Az ehhez kapcsolódó előadásokon túl szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az egy évvel ezelőtti műhelykonferencia óta milyen eredményeket értünk el a projekt megvalósítása kapcsán Fejér megyében, továbbá átfogó helyzetértékelést kaphatnak a gazdaság- és foglalkoztatáspolitika időszerű kérdéseiről.
Fontosnak tartjuk, hogy a megye foglalkoztatási helyzete szempontjából meghatározó intézmények, szervezetek, önkormányzatok, települési önkormányzatok, LEADER Helyi Akciócsoportok stb. átfogó képet kapjanak a megyei foglalkoztatás jelenlegi helyzetéről és a megyei Paktum projekt eredményeiről. Ezért „A foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” című TOP projekt III. Fejér megyei műhelykonferenciájára ez úton tisztelettel meghívom.
A konferencián való részvétel a regisztrációt követően ingyenes, melyet az alábbi linken tud megtenni november 12-én 16 óráig:
https://www.surveymonkey.com/r/paktum2018

Vissza a hírekhez