II. Bemutatkoznak a Fejér Termék 2021.pályázat készítői

2021. június 29.

Magyaralmási Agrár Zrt. – Pater sajtcsalád

A Magyaralmási Agrár Zrt. saját takarmánnyal előállított, saját tejből kézműves sajtot, tejtermékeket gyárt. A termékek értékesítése a Székesfehérvár Városi Piacon és Móri Szakboltunkban, valamint két mozgóárusító autónkon történik.
Elérhetőség: 06 22 596 053, 06 30 7488 636, magyaralmasiagrarzrt@almasitejtermek.hu

 

Geszler család– A móri Geszler Családi Pincészet hungarikum borai

A hungarikum borok a Geszler Családi Pincészet zászlós borai, a saját maguk által telepített szőlők adják az alapanyagot boraikhoz, musthoz. A saját művelésű szőlőkön a család keze munkája van rajta. A család négy generáció óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel. Az Ezerjó hazájába, Mórra érkező vendégeknek borkóstolókat tartanak pincejárással látványborászatuk két helyszínén.
Elérhetőség: 06 20 55 27 030, info@geszlerpince.hu

 

Schreiber Gábor – Pentelei Parázs – kistermelői chiliszósz

Schreiber Gábor termékeit nagy odafigyeléssel, kézi munkafolyamatokkal, magyar alapanyagok felhasználásával készíti családi összefogással. A Pentelei Parázs Dunaújváros óváros részén (Dunapentelén) termesztett chilipaprikából előállított keleties ízvilágú chiliszósz.
Elérhetőség: 06 30 571 20 55, sch.gabor1978@gmail.com




Kiss Norbert – Torokbalzsam méz

Fontos számára hogy termékeiknél helyi alapanyagokat használjanak fel, ezért a Torokbalzsam méz mindenösszetevője Fejér megyén belül terem. Torokbalzsam fantázianevű mézüket a tavalyi év során mutatták be, melyet 2 év termékfejlesztés előzött meg.
Elérhetőség: 06 30 68 43 775, kissmeheszet89@gmail.com

 

szöveg: www.fejer.hu

Vissza a hírekhez