„Hagyomány-Érték-Minőség” – elbírálták a "Fejér Termék 2022" elismerés elnyerésére beérkezett pályázatokat

2022. március 2.
A Megyeháza Címertermében ülésezett szerdán délelőtt a Fejér Termék Bizottság, ahol elbírálták a „Fejér Termék 2022” felhívásra érkezett pályázatokat. A minősítés célja a figyelem felhívása a Fejér megyében előállított helyi élelmiszerekre és kézműves termékekre, valamint a „Hagyomány - Érték - Minőség”, a Fejér Termék Program három alappillérének való megfeleltetés. Az elismeréseket március 25-én, a Megyenapon adják majd át.

Harmadik alkalommal hirdetett pályázatot a Fejér Megyei Önkormányzat a „Fejér Termék” elismerésre. A február 28-i határidőig a megye kilenc településéről összesen 12 pályázat érkezett. Ezek közül 8 feldolgozott élelmiszer kategóriában, 4 pedig kézműves termék kategóriában. A beérkezett pályázatokat a Fejér Termék Bizottság 2022. március 2-án délelőtt bírálta el a Megyeháza Címertermében.


A minősítés célja a figyelem felhívása a Fejér megyében előállított helyi élelmiszerekre és kézműves termékekre, valamint a „Hagyomány - Érték - Minőség”, a Fejér Termék Program három alappillérének való megfeleltetés.


Az elismerést - a Fejér Megyei Önkormányzat nevében - a Fejér Termék Bizottság minden évben egyszer ítéli oda. Az elismerésben részesült pályázók az elismerést marketing munkájukban megjeleníthetik, felhasználhatják.

 

A „Fejér Termék 2022” elismeréseket március 25-én, a Megyenap keretében megrendezett Megyekorzón adják majd át a díjazottaknak.

 

szöveg: www.fejer.hu

Vissza a hírekhez